neděle 8. listopadu 2015

Jak se oblékat jako Kendall Jenner

Myslete si o ní co chcete, ale jedno jí musíte nechat. Kendall Jenner umí to, co jen málo celebrit. Ráno se oblékne, projde se po ulici a svým outfitem vytvoří trend. Snad každý její outfit nadšeně kopírují lidé po celém světě. 
Popravdě není na tom zase nic tak těžkého. Kendall Jenner si to s oblečením příliš nekomplikuje. Takže jestli chcete okoukat něco z jejího stylu, s chutí do toho. Zvládnete to. A čím se vyznačuje její styl? 

1) Kendall Jenner to nepřehání s barvami. A nepřehání je možná ještě silné slovo. Nosí hlavně černou, bílou, šedou, béžovou, khaki. Nejčastěji ji uvidíte v černobílé kombinaci. Jen občas ji rozbije třeba výraznou červenou. 



2) Miluje jednobarevné outfity. Bílé kalhoty, bílé tričko. Černé kalhoty, černé tričko. Případně velmi hezkou kombinaci bílé a béžové. Nebo standartní černou se šedivou. 



3) Má několik základních kousků šatníku a ty doplňuje těmi nejžhavějšími módními trendy. Takže ke koženým kalhotám, bílému triku, slim džínám, bílým džínám či džínové košili nosí extra dlouhé vesty, zkrácené kalhoty, pytlové kabelky, kožešiny, … 



4) Ráda si hraje s délkami. Nosí zkrácené topy, zkrácené kalhoty, dlouhé vesty, dlouhé blazery. 



5) Nelibuje si v doplňcích. Samozřejmostí jsou pro ní jen černé brýlé, kabelka, občas kloubouk nebo šátek. 


Žádné komentáře:

Okomentovat