čtvrtek 18. února 2016

Jak být fit - pár užitečných rad od celebrit

Herečky, modelky, zpěvačky rády dávají tipy na to, jak se udržet ve formě. Aby také ne, všichni se jich na to ptají. Ne každá rada ale najde úrodnou půdu. Buď proto, že se jednoduše míjí se životem obyčejného smrtelníka, nebo proto, že je to stará obnošená vesta. Pročetli jsme jich opravdu hodně a našli pár, které nezapadají ani do jedné z poslední dvou kategorií. Jsou v praxi snadno realizovatelné, neotřepané a navíc fungují. 

Khloé Kardashian - má vždy po ruce nakrájené ovoce či zeleninu
Zní to banálně, ale je to velmi dobrá rada. Jen si vzpomeňte - kolikrát jste měli chuť na sladké, a protože se vám nechtělo loupat a krájet pomeranč, sáhli jste raději po sušence. Je to rychlejší, pohodlnější. Proto se vyplatí, připravit si každý den ovoce a zeleninu dopředu. A nechat je v krabičce v lednici. Až vás popadne mlsná, bude se vám připravená zdravá svačinka hodit. Zbytky můžete večer nebo druhý den ráno hodit do mixéru a udělat si smoothie. 
Kaley Cuoco

Kaley Cuoco - při jídle si dá na 10 minut pauzu, napije se a teprve pak jí dál
Dobrý tip pro ty, kteří se často přejídají. Když si během oběda nebo večeře dopřejete podobný oddych, opravdu toho sníte míň. Bude sytí.

Josephine Skriver (modelka) - ráno a večer pije teplou vodu
Alternativa pro ty, kteří nesnesou citron nalačno. Proč je to dobré? Samozřejmě platí, že čím víc vody vypijete, tím lépe. Navíc teplá voda má očišťovat organismus. Studená nikoli. Modelce J. Skriver to poradil čínský vizážista. Za dva tři týdny prý na sobě poznala velkou změnu k lepšímu. 



Žádné komentáře:

Okomentovat