sobota 30. dubna 2016

Jak nosit ponožky k teniskám

IN jsou tenisky a zkrácené kalhoty (nejen džíny). Kombinace, která nás zdánlivě předurčuje k tomu, chodit na boso nebo v ponožkách, které nejsou vidět. Ale to je omyl. Do tenisek ponožky můžete nosit. Jen přitom musíte dodržovat jedno pravidlo - nenatáhnout první, které vám přijdou pod ruku, ale vybrat takové, které podtrhnou outfit. Což se lehko řekne a hůř udělá. Pro ulehčení pro vás máme dvě základní rady.

1) Pozor na délku
Chce to krátké ponožky, nic dlouhého. Na noze by měly být natažené, nikoli nad kotníkem srolované. Tak ať nesahají do půlky lýtek.
U sukní je to jednoduché, ale u kalhot si dejte pozor na to, ať jsou ponožky vidět celé. Ať jen nevyčuhují. Když bude potřeba, ohrňte nohavice. 

2) Žádná divočina
Volte jednobarevné, bez vzorů. Ale klidně zkuste kontrast. K bílým teniskám oblečte černé. Nosí to tak spousta módních blogerů a nevypadá to vůbec špatně. 

Nebo zůstaňte u barvy tenisek, případně podobného odstínu (u bílých světle růžovou, béžovou). Ale aby to nebyla nuda, pohrajte si s materiály. Zkuste třeba ponožky s krajkovým lemováním. 

Style du Monde


Žádné komentáře:

Okomentovat