čtvrtek 27. listopadu 2014

Zimní jídelníček pro pleť bez pupínků a vrásek


Co je Jillian Michaels ve světě fitness, to je Kimberly Snyder v oblasti krásy a zdravé výživy. Každá její knížka se stává bestsellerem, kritici ji chválí a lidé kupují a kupují.  O čem v nich píše? Zjednodušeně řečeno o jídelníčku, díky kterému můžete být krásnější. 
Pro dokonalou pleť bez pupínků, jemných vrásek a se zdravou barvou, doporučuje autorka pravidelně pojídat především několik potravin. Jsou to ty, které právě teď snadno seženete v obchodech. 

Avokádo
Kdo trpí suchou pletí, měl by jíst avokádo každý den. Je plné zdravých tuků, které ji zjemní, zvláční a navíc si poradí i s malými vráskami.  

Kysané zelí
Pokud vás i po pubertě trápí nepříjemné pupínky, vsaďte na kysané zelí. Probiotické kultury (vznikají v zelí při kvasném procesu) na nečistoty zázračně fungují. 

Papája
Často se využívá v pleťových krémech a maskách, protože pleť projasňuje a vyhlazuje. Ovšem když ji zařadíte do svého jídelníčku, uděláte pro sebe a pleť mnohem víc než nanesením masky. 

Citrón
Sklenice teplé vody s citrónovou šťávou je už obehranou písničkou, ale těžko vynechat něco, co skutečně funguje. Citrón dodává pleti vitamin C a enzymy, které v ní zpomalují proces stárnutí. 


Žádné komentáře:

Okomentovat