neděle 2. listopadu 2014

Zkrášlovací triky modelky Mirandy Kerr


Je jednou z nejslavnějších modelek světa. A jako taková dala při nejrůznějších rozhovorech tucty tipů, jak být krásnější, zdravější a víc fit. Popravdě některé obyčejný smrtelník těžko využije, ale jiné ano. A právě z těch jsme vybrali ty, které nás nejvíc oslovily.

Pro jemnou pleť
V chladném počasí se možná potýkáte s hrubou až šupinatou kůží. Zkuste ji kartáčovat za sucha, a to před sprchou zhruba dvě minuty v malých kruzích od chodidel směrem vzhůru. Bude hebká a jemná, navíc tím stimulujete lymfatický systém a děláte tak něco pro odvod toxických látek z těla. 

Proti stárnutí pleti
Každá modelka miluje oleje. Pleťové (jako i vlasové) oleje jsou ted velmi populární. Miranda Kerr si oblíbila ten ze šípků. Používá ho ráno, při odličování a večer si ho přidává do nočního krému. Šípkový olej je u nás snadno dostupný a navíc ani moc nestojí. 

Džus na všechno
Až půjdete příště do prodejny zdravé výživy, připište si na nákupní seznam i ingredience, ze kterých Miranda Kerr připravuje svůj oblíbený zelený džus pro krásnou pleť a vlasy. Všechno jsou to tzv. superpotraviny, které mají spoustu benefitů i pro naše zdraví. Pořádně je rozmixujte a nápoj vypijte čerstvý. 
-1 sklenice kokosové vody
- 1 sklenice kokosového mléka
- 1polévková lžíce prášku z açai
- 1 polévková lžíce kustovnice čínské
- 1 polévková lžíce prášku ze spiruliny
- 1 polévková lžíce čistého kakaa
- 1 polévková lžíce prášku z maca
- 1 polévková lžíce chia semínek



Žádné komentáře:

Okomentovat