neděle 28. června 2015

Jak najít ideální plavky

Šťastnější z nás, ty s bezchybnými křivkami, si můžou dovolit vybírat plavky pouze podle vkusu. Nebo podle aktuálních módních trendů (vše o nich zde). Ostatní, ty s větším bříškem nebo třeba silnějšími stehny, by při nákupu plavek měly přemýšlet i tom, které střihy zamaskují jejich nedokonalosti. Pokud tápete, poradíme vám. 

Chlapecká postava
Příliš útlé boky, drobná prsa. Pro takovou postavu se hodí plavky s různým zdobením - volánky, řasením. Dodají iluzi křivek. Stejnou práci odvedou i vykrojenější kalhotky. Volte výraznější barvy, větší potisky nebo vodorovné proužky. 
H&M, 399 Kč

H&M, 299 Kč + 299 Kč


Přesýpací hodiny
Úzký pas, široké boky a ramena. Můžete si dovolit klasické trojúhelníky i podprsenku bez ramínek, kalhotky volte ty se zavazováním po stranách. Pokud ze svých křivek chcete ještě ubrat, pořiďte si plavky v tmavějších barvách. 
Lindex, 349 Kč

Lindex, 399 Kč


Větší bříško
Majitelka postavy typu jablko potřebuje schovat bříško a opticky protáhnout. Současné trendy jí přejí, protože ideální jsou pro ni kalhotky s vysokým pasem, které jsou velmi moderní. Dobře poslouží i jednodílné plavky, nejlépe s hlubším výstřihem. Nevhodné jsou ozdůbky jako šněrování nebo volánky. Lepší jsou jednoduché střihy. 
H&M, 899 Kč

Lindex, 799 Kč


Silná stehna
Možná si myslíte, že se pro vás hodí kalhotky s nohavičkami. Není to pravda, ty akorát zvýrazní vaši chybičku na kráse. Potřebujete spodek s mírným vykrojením. Upoutejte pozornost vrškem plavek. Takže se poohlédněte po modelu s kalhotkami v tmavé barvě a výrazné, např. proužkované podprsence. 
H&M, 299 Kč

H&M, 399 Kč









Žádné komentáře:

Okomentovat