pondělí 7. září 2015

4 módní kousky, které si musíte pořídit na Dnech Marianne

Začátek nové sezóny neznamená, že si budeme kupovat všechno podle diktátu módy. Nýbrž že si z ní vezmeme to nejlepší. To znamená nejslušivější. Podle nás jsou to právě tyto čtyři kousky. Kdy jindy si je pořídit než ve slevách během Dnů Marianne?!

XL kardigan
Byl k vidění na přehlídkách řady značek (za všechny Chloé, Stefanel) a to ve verzi až ke kotníkům. Praktičtější a možná i o něco slušivější je varianta kardiganu dlouhého zhruba ke kolenům. Seženete ho v C&A nebo třeba v Lindexu. 

C&A, zdroj: Instagram user futurumhradec

Šaty s dlouhým rukávem
Pravděpodobně nejpohodlnější kousek z podzimních trendů. A nejvýraznější. Módní blogeři je milují v délce nad kotníky, vy si klidně pořiďte i kratší variantu. Vždy ale v tzv. boho stylu. To znamená ve volnějším střihu a vzorované. Krásné jsme našli v Pietro Filipi.

Pietro Filipi, zdroj: Instagram user futurumhradec

Džíny s vysokým pasem
Džíny povýšily a díky posledním dvěma, třem sezónám patří k tomu nejmodernějšímu, co si můžete obléct. Ovšem zapomeňte na bokovky. Nosí se vysoký pas. Ať už si troufnete na zvonové kalhoty, nebo půjdete do rovného střihu, vyberte si ty se zvýšeným pasem. Džíny se ve Futuru kupují opravdu snadno. V Lindexu, Mustang a Levi’s, Lee Wrangler Vans, H&M, ….

Lindex

Malou kabelku přes rameno
O kabelce sezóny podzim/zima 2015 už jsme psali. Připomeňte si ji a dojděte si pro ni třeba do Reserved.



Žádné komentáře:

Okomentovat