sobota 5. září 2015

5 lekcí stylu od Carrie Bradshaw

Trendy přicházejí a odcházejí. Carrie Bradshaw zůstává (samozřejmě díky ženě jménem Patricia Field, stylistce Sexu ve městě). Pořád je, co se od ní ve věcech módy učit. 

V doplňcích buďte odvážní
Zkuste to. Oblékněte si něco docela jednoduchého, třeba malé černé, nebo obyčejné bílé triko k džínám, a k tomu zvolte opravdu výrazný doplněk. Přímo do očí bijící. Dnes by to místo květiny byl spíše náhrdelník, ale je to na vás. 


Náhrdelník, H&M, 299 Kč

Party šaty na den

Šaty na večírek nebo svatbu patřívají k tomu nejhezčímu, co máme. Je škoda nosit takové skvosty párkrát do roka. Oblékejte je i na běžné nošení. A utlumte jejich noblesnost třeba páskem. 



V zimě se zaměřte na doplňky
Lekce, která se bude brzy hodit. V zimě je to s oblékáním horší. Sebekrásnější top nebo svetr stejně nakonec schováme pod kabát. A ten máme většinou jeden, maximálně dva. To je trochu nuda. Rada tedy zní. Vyhrajte si s doplňky ke kabátu. Šály, rukavice, čepice nemusí být jenom praktické, můžou být také velmi stylové.  


Čelenka do vlasů, Lindex, 199 Kč

Noste letní boty i v chladných dnech
Uklízíte s příchodem podzimu letní sandály na podpatku do horních poliček šatníku? To nemusíte. Stačí přidat jednu vrstvu a můžete v nich chodit až do prvního sněhu. 


Celá v černé
Snad všichni máme černé kahoty, sukni, černý svetřík, kabátek, boty. Oblékněte si je najednou. Chodit od hlavy až k patě v černé má něco do sebe. 




Žádné komentáře:

Okomentovat