pátek 13. února 2015

Několik téměř neslíbatelných rtěnek pro valentýnský večer

Každá rtěnka umí něco jiného. Některé vyplňují rty, jiné je dlouhodobě hydratují, některé zase opravdu dlouho vydrží. Před Valentýnem se hodí připomenout si rtěnky právě s onou třetí jmenovanou kvalitou.
Naprosto neslíbatelná není žádná (ono také záleží na tom, o jaký typ polibku se jedná). “Výdrž” znamená u rtěnek něco jiného - třeba několik skleniček vína, dvě tři zasmrkání a tak jednochodová večeře. Ta rtěnka, kterou takové příhody nepoznamenají, patří k tzv. neslíbatelným. Je jich určitě mnoho, z naší vlastní zkušenosti můžeme doporučit následující.

Max Factor, Colour Elixir
Krémová textura rtěnky skvěle kryje. Nánášet se musí pečlivě, protože každé zaváhání je vidět. Odměnou jsou ovšem luxusně vypadající rty, které takové dlouho vydrží. 



Max Factor, Lipfinity Lasting Lip Tint
Nejde o klasickou rtěnku, ale barvu na rty. Snadno se nanáší, nesmíte mít ale popraskané rty. Drží opravdu dlouho a téměř se neobtiskuje. 



Rimmel, Lasting Finish by Kate
Spousta krásných odstínů, mezi nimiž si vybere každý. Při aplikaci ji několikrát obtiskněte do kapesníku, prodloužíte jí tím životnost.



Avon, Extra Lasting
Nabízí hezké růžové odstíny a především jednu rudou klasiku. Dejte si práci s nanášením a vydrží vám spolehlivě celý večer. 


PS: Při líčení dodržujte několik pravidel. Balzám nanášejte v předstihu, před líčením obtiskněte rty do papírového kapesníku, ať je zbavíte mastnoty. Naneste jednu vrstvu, obtiskněte do kapesníku a naneste další. Lesk nepoužívejte. Pokud budete mít suché rty, vklepněte do nich trochu balzámu prsty. A samozřejmě - zrcátko s sebou, tu a tam rty překontrolujte. Když to půjde, doupravte je rtěnkou. 


Žádné komentáře:

Okomentovat