neděle 26. dubna 2015

4 módní vzory, které by ve vašem šatníku neměly chybět

Nakupovat oblečení je někdy náročné. V obchodech je toho tolik. Co vybrat? Pro usnadnění nákupu si zodpovězte jednoduchou otázku. Máte v šatníku všechny základní módní vzory? 

Puntíky
Neboli polka dots. I když letos nepatří mezi top trendy, je to klasika. Působí mladistvě, ale to vůbec neznamená, že by je nemohly nosit i starší ženy. Drobné puntíky vypadají velmi elegantně. Pro ještě zajímavější efekt můžete zkusit kombinaci puntíků a proužků.
Linde, 799 Kč

Proužky
Věnovali jsme se jim nedávno, tak jen připomeneme. Letos jsou hodně v kurzu, obzvláště v klasické černobílé variantě. Více si přečtěte zde

Květinový vzor
V letních kolekcích se objevuje s železnou pravidelností. Pro léto 2015 si pořiďte módní kousky se vzory spíše velkých než drobných květin. Malé romantické kvítky přijdou ke slovu zase jindy. 
H&M, 1299 Kč

Lindex, 999 Kč


Zvířecí vzor
Možná to není vaše gusto, ale zvažte to. Alespoň leoparda by měla mít v šatníku každá žena. Když už ne na oblečení, pak rozhodně na doplňcích. Slunečních brýlích, kabelkách, botách. Leopardí vzor raději nemixujte s jiným, nejlépe si rozumí s jednoduchým jednobarevným oblečením. Především s černou, šedou nebo kamel barvou. 
H&M, 399 Kč



Žádné komentáře:

Okomentovat