středa 29. dubna 2015

Jak zaplétat copy na krátkých vlasech

Jde to! Nikde není psáno, že se jimi můžou pyšnit pouze dlouhovlásky. I z krátkých vlasů, pixie střihu, můžete lecos uplést. A právě copy vypadají na krátkých vlasech nádherně. Roztomile, romanticky a sexy zároveň. Zkuste to.

Francouzský cop
Tuhle klasiku v úpravě vlasů musíte vyzkoušet. Nedělejte ho z příliš drobných pramínků a na krátkých vlasech vám zabere zhruba 5 minut. Na konci jej připněte nenápadnými pírky a přelakujte. Ať vydrží déle. Umístit ho můžete v podstatě kamkoli. Na spánek (jako na fotce), můžete jím i orámovat čelo. 


Rasysa

Francouzské copánky
Trocha extravagance. Hodí se na den i večer, a protože dobře drží i třeba na sport nebo dovolenou. Potřebujete na ně vlasy alespoň 10 cm dlouhé. Samotné pletení copánků je docela piplačka, ale opakováním získáte cvik a půjde to snáz. Navíc stačí udělat pouze jeden copánek, nejčastěji se plete na spáncích. Ovšem pozor - odhalená kůže hlavy se může snadno spálit. Chraňte si ji. 




Rada závěrem. Cop se vám bude vždycky lépe zaplétet z vlasů, které jsou alespoň den dva po umytí. Čím méně jemné budou, tím lépe. 

Žádné komentáře:

Okomentovat