neděle 16. srpna 2015

Jak stylově zkombinovat tři klasické kousky šatníku

Pruhované triko, džínová košile, malé černé. Máme je snad všichni. Nosíme je často, rádi, ale tak nějak pořád stejným způsobem. Proužky k džínám, džínovou košili k pláťákům, malé černé prostě jen tak. Že i klasika se dá nosit neotřele, vám určitě nemusíme připomínat. Raději vám rovnou dáme tipy, jak na to. 

Pruhované triko
Není nic špatného na tom být za námořníka. Což ale zkusit nosit pruhované triko víc žensky? Oblečte k němu sukni s květinovým potiskem. Je jedno, jakého střihu bude. Důležitější jsou vzory. Pestrobarevné květy vypadají s pruhy hodně stylově. Zkuste to. 

BRIT+CO

Džínová košile
Skvělý módní kousek. Protože letošní jaro a léto bylo ve znamení denimu, nosila se k džínovým sukním nebo kalhotám. Na podzim tomu nemusí být jinak. Jen přes ni oblečte kratší svetr přes hlavu (aby z něj pěkně vyčuhovala) a přidejte výrazný náhrdeník. 

GURL

Malé černé
Nosíme je hlavně na speciální příležitosti. Do divadla, na večírky. Oblečte je o něco více civilněji a noste je i do práce. Je přeci škoda oprášit je jen jednou dvakrát do měsíce, když vám tak sluší. A jak to udělat? Přehoďte přes ně džísku. 

FALLING IN STYLE

Žádné komentáře:

Okomentovat