neděle 23. srpna 2015

Tipy na supermódní a přitom superpohodlné boty

Milujeme podpatky, resp. ženy na podpatkách. Jenže i když chůzi na nich zvládnete na jedničku, o skutečném pohodlí tu nemůže být řeč. Naštěstí jsou tu i kecky a tenisky, s nimiž nemusíte slevovat ze stylu ani pohodlí. Tady je výběr z těch neslavnějších. Většinu seženete ve Futuru. 

Adidasky
Milují je módní blogeři, modelky i celebrity. Dají se nosit téměř se vším. Od šatů až po kalhoty. 
Adidas, Humanic, 1499 Kč

Zdroj: Instagram user songofstyle

Kecky 
Zažívají ohromný comeback, takže už několik sezón po sobě jsou nutností každého letního šatníku. K sehnání jsou snad ve všech myslitelných barevných provedeních. Je dobré mít jedny univerzální, např. bílé nebo tmavě modré, které se vám budou dobře kombinovat. A jedny výrazné, se kterými si při oblékání můžete pohrát. 

Kecky Roxy, Intersport, zdroj: Instagram user futurumhradec

Zdroj: Instagram user troprouge

Convers
Slavné Conversky nezaspaly a přicházejí s novými a novými variantama. Ovšem fakt je, že originál Chuck Taylor je nepřekonatelný. Sluší snad každému (viděli jsme už řadu dam daleko za čtyřicítkou, které v Converskách neměly chybu). Nedocenitelné boty. Koupíte si je k džínám a postupem času zjistíte, že je můžete nosit snad ke všemu. 

Zdroj:  Instagram user hannahbronfman

Nazouváky Vans
Zamilovali si je módní blogeři po celém světě a stala se z nich klasika. Sportovně elegantní a tak pohodlné. 

Zdroj:  Instagram user happilygrey

Nike
Že tenisky už nepatří pouze do fitka nebo na běžeckou dráhu, je známá věc. Nosí se do města a stávají se tam hodně stylovou záležitostí. U značky Nike se obujete raz dva. A až její boty obujete, už je nebudete chtít sundat. 
Nike, Intersport, zdroj: Instagram user futurumhradec

Instagram user pursuitofshoes



Žádné komentáře:

Okomentovat