pátek 1. ledna 2016

4 novoroční předsevzetí, díky nimž budete krásnější

Nic není zadarmo. Jakmile na narozeninovém dortu sfouknete 30 svíček (někdo víc, někdo míň, podle genové výbavy), začnete si na sobě všímat změn. Nevyspíte se a prostě nevypadáte dobře. Dřív vám to mohlo být jedno. Kolem očí a rtů se dělají jemné linky, sem tam se objeví malá pigmentová skvrnka. Říká se tomu stánutí. Chcete ho zpomalit? Pak budete muset něco dělat. Začněte tím, že si do nového roku dáte několik důležitých předsevzetích. 

1. Čistit a zase čistit
Haló kolem pleťových olejů pomalu opadá a kosmetický svět se vrhl na něco nového. Na nejrůznější pomocníky při čistění pleti. Nestačí pleťové mléko a vata, chce to víc. Letí čisticí rukavice, kartáče, masky, elektropřístroje. Pleť je po nich jednoduše zářivá. 

Marionnaud, e-shop, Clinique čisticí kartáč, 2719 Kč (ve slevě)

Douglas, e-shop, Shiseido kartáček na čistění pleti, 670 Kč

2. Jednou týdně maska
Instagram zaplavily fotografie celebrit s podivnou bílou maskou na tváři. Nechystaly se na maškarní. Na pleť si daly masku značky Starskin. Rázem se z ní stal bestseller. Existuje několik druhů a prodává ji Douglas. Ovšem i levnější masky dělají s pleti zázraky. Zkuste je. 

Douglas, e-shop, Starskin, maska na obličej, 269 Kč

Manufaktura, e-shop, výživná maska s pivovarskými kvasnicemi a bambuckým máslem, 169 Kč

Yves Rocher, e-shop, zářivá maska s marockým kaolínem 450 Kč

3. Rtěnky slaví návrat
A dohání více používané lesky. Dejte jim také šanci. V roce 2016 se bude nosit matná pleť. Na té vypadá rtěnka obzvlášť dobře. 

4. Bonus navíc
Každý den snězte (minimálně) jednu superpotravinu. Avokádo, chia semínka, mladý ječmen, konopná semínka, kokos, … Ocení to vaše zdraví, což se odrazí na pleti i vlasech. 

Žádné komentáře:

Okomentovat