sobota 30. ledna 2016

Pravidla, jak nosit průsvitný top

Blůzy, tílka, trika celé nebo alespoň částečně šité z průsvitného materiálu se nosí už docela dlouho. Na jaře a v létě se pravidelně počítají mezi žhavé trendy. A jak to tak vypadá, letos tomu nebude jinak. Takže pokud jste ještě nepropadli jejich kouzlu, dejte jim šanci. Naučte se je nosit už teď, ať jste na jaře mistři. Jak na to? 

1) Myslete na zlaté pravidlo průsvitných materiálů. Jsou nejvíc sexy, když zahalují a nikoli odhalují. Takže pokud nejste třeba popová hvězda (těm se promine ledacos), oblečte se pod ně. Pořiďte si spodní košilku. Ani malou, aby nekončila nad pupíkem, ani příliš velkou, aby se pod blůzou nekrabatila. Musí vám sednout akorát. Jako druhá kůže. A barva? Nejlépe taková, která nebude vidět. Takže tělová. 

2) Ať už si oblečete košili, blůzu, top nebo košilku, zastrčte je. Za kalhoty, za sukni. Zvlášť, pokud jsou delší. Nenechte je volně plandat. Nevypadá to dobře. 

3) Z čehož plyne poslední pravidlo. Úplně nejlépe bude vaše nová průsvitná blůza vypadat se sukní nebo kalhotami s vysokým pasem. To je sázka na jistotu.

H&M, e-shop, 499 Kč




Žádné komentáře:

Okomentovat