neděle 31. ledna 2016

Vlasy a make-up: Co přinese rok 2016?

S novým rokem přijdou nové trendy v líčení i úpravě a střihu vlasů. Letos toho bude hodně. Tady je ochutnávka z toho nejdůležitějšího. 

Na ježka
To už tu dlouho nebylo. Ale stačí, aby se po mole prošlo pár modelek s ultra krátkými vlasy a aby si tytéž modelky vybralo několik důležitých módních domů pro kampaň, a je to jasné. Nový trend je na světě. Budou se nosit vlasy tzv. na ježka. 

Zdroj: instagram user soekie_
Cop místo drdolu
Drdolům zvoní hrana. V roce 2016 se budou zaplétat copy. Zdá se, že jedním z nejmodernějších bude cop z culíku. Tedy nejdřív svázat vlasy do těsného culíku a z ohonu pak udělat cop. 

Zdroj: instagram user mrstreetpeeper

Ke slovu se znovu hlásí výrazný make-up
Loňský rok byl pod nadvládou dvou velkých trendů v líčení. Za prvé líčit se a přitom vypadat nenalíčeně, za druhé konturovat jako Kim Kardashian. Letos tomu zřejmě bude trochu jinak. Opět se začneme líčit tak, aby to bylo pořádně vidět. Takže ke slovu přijdou výrazné rtěnky, oční stíny (hlavně ty modré), umělé řasy apod. 

Zase ta ofina

Jednou ano, jednou ne. S ofinou je to těžké. Chvíli se nosí, chvíli zase ne. A letos? Letos ANO. A může za to Kate Middleton. Co začalo na podzim loňského roku u ní, pokračovalo až do přehlídek na jaro/léto 2016. 

Kate Middleton

Žádné komentáře:

Okomentovat