neděle 21. prosince 2014

3 kosmetické tutovky pod stromeček

Co koupit mamince, sestře, kamarádce, dceři, neteři, ... pod stromeček? Tady jsou tři tipy na poslední chvíli. Seřazené od nejlevnějšího k nejdražšímu. 

Růžová voda
Každá ji potřebuje, jen o tom možná neví. Patří k těm nejstarším kosmetickým prostředkům na světě. Pleť hydratuje, zklidňuje a zároveň působí protizánětlivě. Takže pomáhá v boji proti vráskám, ale zmírňuje třeba i projevy akné. Velmi příjemně osvěžuje, její vůně má uklidňující účinky. Doporučuje se dokonce ženám k porodu. Hodí se pro každý typ pleti. Koupíte ji v DM za zhruba 200 Kč. 


Chubby stick od Clinique
Tahle hydratační tužka na rty patří k nejprodávanějším na světě. V čem je tak dobrá? Tak zaprvé - seženete ji v mnoha odstínech, každá si vybere ten svůj. Snadno se nanáší, není s ní taková práce jako s rtěnkou (přitom tu najdete i výrazné barvy, se kterými dosáhnete stejného efektu). Na rtech je opravdu velmi příjemná, dlouho je hydratuje. A v neposlední řadě je jednoduše originální, takže vás to s ní bude bavit. Koupíte ji v Marionnaud za 529 Kč.


Touche Éclat od Yves Saint Laurent
Klasika nad klasiky. Miláček všech vizážistů. Rozjasňující korektor, který zamaskuje kruhy a váčky pod očima. Dokáže ale ještě mnohem víc. Stačí pár dalších správných tahů a budete vypadat mladší, odpočatější. Na to, jak ho používat, se můžete podívat třeba na You Tube. Je drahý, ale nanáší se v tenkých vrstvách, takže docela dlouho vydrží. Stojí necelých 1000 Kč. Koupíte ho v Marionnaud.  



Žádné komentáře:

Okomentovat