úterý 30. prosince 2014

3 účesy na večírek, které jsou hotové do 15 minut

Dobrá zpráva: Před námi je Silvestr a plesová sezóna. Horší zpráva: Spolu s nimi i několik důležitých otázek. Obzvláště - co na sebe. Co s vlasy? S tou první vám právě teď nepomůžeme, s tou druhou ano. Našli jsme totiž tři stylové a slušivé účesy, které máte hotové do 15 minut (ty méně šikovné tak do 20). 

1) Zatočený drdol-culík
Pro tento účes budete potřebovat dokonale uhlazené vlasy. Takže bez žehličky to nezvládnete. Pečlivě je vyžehlete a vetřete do nich uhlazovací sérum. Sčešte je dozadu za uši a sepněte do culíku. Vlasy v culíky zatočte a konce zachyťte druhou gumičkou k té první. Máte hotovo. Elegantní, jednoduché a trvanlivé!



2) S nedbalým francouzským copánkem
Kdo raději oslavuje s rozpuštěnou hřívou, tohle je pro něj to pravé. Vlasy po umytí vyfoukejte pouze přes prsty (můžete je lehce zvlnit např. přípravkem pro podporu vln). Nečešte je, neuhlazujte, naopak, měly by působit nedbale. Na jedné straně upleťte podél spánků slabší francouzský cop. Pokud máte delší ofinu, můžete ji zaplést do něj. Veďte ho kolem ucha a lehce za něj, nakonec ho zachyťte ve vlasech pírkem. 



3) Uhlazené se zatočenými pramínky
A naposledy zase uhlazené, ale rozpuštěné, takže opět vezměte do ruky žehličku, uhlazovací sérum, případně i olej do vlasů. Dokonale uhlazené vlasy sčešte dozadu za uši. Pak vezměte dva slabé pramínky a to z každé strany pěšinky, veďte je za uši, před ušima je připněte pírkem. Nyní je začněte točit, doveďte je na temeno hlavy a tam je spojte malou gumičkou nejlépe v barvě vlasů. Silně je nalakujte a pak opatrně vyjměte pírka. 






Žádné komentáře:

Okomentovat