sobota 20. prosince 2014

Co koupit ve slevách

Slevy jsou tu! Většina obchodů nečekala a spustila výprodeje ještě před Vánocemi. K naší radosti. Je toho hodně, co si v nich můžete pořídit. A protože před Vánocemi je na všechno málo času, máme pro vás k usnadnění nákupů několik módních tipů. 

Kožená sukně (nebo kalhoty)
Tenhle trend tu bude ještě hodně dlouho, vyplatí se do něj investovat. Pokud máte štíhlé nohy, zkuste kožené (koženkové) kalhoty, jinak si určitě vyzkoušejte koženou sukni. Prodávají se v pouzdrovém i áčkovém střihu. Oba vypadají velice moderně a sexy. 
Lindex, 450 Kč


Mikina
Je pohodlná, moderní a dá se dobře kombinovat. Když si ji obléknete k džínám, je to klasika, kterou nic nepokazíte. Můžete ji ale zkusit i k něčemu elegantnějšími, třeba k pouzdrové sukni. 
Lindex, 650 Kč

Lindex, 350 Kč


Kožená bunda
Ano, v zimě ji moc neunosíte. I když … Věřte ale tomu, že na jaře ji prakticky nesundáte. Sluší snad všem. Jde ovšem o nákladnější položku šatníku, takže kdy jindy ji koupit než právě ve slevách. 
Promod, 2249 Kč


Sportovní boty
Velkému módnímu trendu se předpovídá dlouhá životnost. A je pravdou, že právě tenhle trend patří k těm nejpohodlnějším. Poohlédněte se proto ve slevách po teniskách. Bude-li suchá a teplejší zima, nebudou ve vašem botníku zahálet ani v zimě. A na jaře jako když je najdete. 
Promod, 500 Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat