pátek 1. května 2015

S čím kombinovat džínovou sukni

 Letos je to hodně o džínovině. Vlastně téměř všechno, co z ní je ušité (nebo tak vypadá), je moderní. Nosí se samozřejmě džíny jako takové, košile, lacle, kraťasy, šaty a sukně. Právě džínové sukně slaví tuto sezónu svůj velký návrat (související opět s comebackem 70. let). Příjemná zpráva. Protože jsou praktické a slušivé (na rozdíl od plisovaných sukní, které může nosit jedna ze tří). Je na vás, jakou si vyberete. Do áčka, kolovou, pouzdrovou, s knoflíky, bez nich, tmavou, světlou, … Výběr v obchodech je velký. A jak je kombinovat? Máme pro vás několik nápadů. 

Po vzoru nepřekonatelné Olivie Palermo k ní zkuste džínovou košili v jiném odstínu. Celek opticky rozbijte páskem a nazujte elegantní nebo ležérní boty. Podle toho, pro jakou příležitost se oblékáte.  
Olivia Palermo

Pokud nemáte džínovou košili, poslouží vám dobře jakákoli jiná. Jednoduchá, jednobarevná. Bílá je klasika, s džínovinou vypadá perfektně. 

REX USA/Joseph Kerlakian/Rex


I třetí kombinace je docela jednoduchá. Oblékněte k ní jednobarevné triko. Moderně budete vypadat v šedém, béžovém, bílém, bledě modrém. Vzorům se vyhýbejte, vhodné jsou jedině proužky. Ty si s džínovinou dobře rozumí. 

Jessica Alba

H&M, 799 Kč



Reserved, 699 Kč
H&M, 899 Kč


Žádné komentáře:

Okomentovat