neděle 10. května 2015

Jaké spodní prádlo by měla mít každá žena

Velký jarní úklid by měl zahrnovat i šatník, včetně poliček s podprsenkami, kalhotkami a spol. Všechno zažloutlé a vytahané nemilosrdně vyhoďte. A investujte do nového. Do čeho? 

Pohodlí nade vše
Skvělá na víkendy a tzv. válecí dny. Zkrátka když potřebujete menší podporu pro prsa a hlavně pocit pohodlí, poslouží vám nejlépe podprsenka bez kostic. Stará ošklivá bolérka vyhoďte, v obchodech seženete krásné měkké podprsenky. 
H&M, 399 Kč
Kalhotky s vysokým pasem 
Retro styl je v módě a to i pod oblečením.  A navíc kalhotky s vysokým pasem, obzvlášť ty krajkové, vypadají velice sexy. 
Lindex, 299 Kč


Sexy košilka
Něco pro zvláštní příležitosti musí mít každá. Je na vás, jestli si vyberete košilku nebo třeba body. Musí to být něco, v čem budete vypadat opravdu svůdně. V obchodech mají velký výběr a věřte, že taková krajková průsvitná košilka vás celou promění. A je jedno, jestli máte kolem pasu nějaký ten centimetr navíc. 
H&M, 599 Kč

Podprsenka pod triko
Dokonale hladkou podprsenku nejlépe v tělové barvě využijete velmi často. Možná si pak od ní budete pořizovat víc kusů. 
Lindex, 499 Kč

Bavlna a zase bavlna
Alespoň na každý den v týdnu mějte jednoduché kalhotky z bavlny. Zapomeňte na ty s medvídky, kočičkami a podobnou zvířenou. Pokud jsou pro vás jednobarevné kousky nepřekonatelná nuda, zkuste proužky, puntíky, …

Podprsenka na každý den
Jak by měla vypadat? Tak, abyste se v ní ráda svlékla před partnerem a co víc - v šatně plné ženských kritických pohledů.  
H&M, 399 Kč

1 komentář:

  1. Já astratex nemám moc v lásce a to hlavně proto, že to vlastní jeden nejmenovaný politik a tak to není úplně něco, co bych chtěla podporovat :) Nicméně, pokud bys chtěla vyzkoušet i jiný eshop, určitě se mrkni na lanotte . Mají tam super ceny a nepodporuješ tím zbytečně bohaté lidi :)

    OdpovědětVymazat