pátek 15. května 2015

Zacvičte si a zhubněte s kultovními trenéry

S blížící se plavkovou sezónou se snažíme shodit přebytečná kila a dostat se do formy. Běháme, jezdíme na inlinech, kolech, … Nakonec Hradec je k tomu ideální. Pokud si outdoorové aktivity chcete okořenit něčím jiným, chytlavým a vyzkoušeným, zacvičte si podle videí, která jsme našli na You Tube. Jsou na nich aktuálně nejpopulárnější cvičení ve Státech. 

Body by Simone (bbs)
Cvičení, za nímž stojí Simone de la Rue, propadla třeba Sandra Bullock nebo Anne Hathaway. Dělá prý štíhlé, vyrýsované postavy a jde o kombinaci baletu, yogy, pilatesu a posilování. Budete k němu potřebovat lehké činky, míč a posilovací gumy. 



Barry’s Bootcamp
Kdo nevyzkoušel Barry’s Bootcamp, neví, co to je zapotit se. Alespoň to se říká po Státech. Jde o jakýsi hardcore ve fitness. Kombinuje posilování s kardio cvičením a během jeho jedné hodiny spálíte až 1000 kalorií. Co tedy od něj můžete čekat? Rozhodně zhubnete, posílíte, budete ve formě. 
Ke cvičení budete potřebovat nízké stupátko (třeba to, které mají vaše děti) nebo nízkou stoličku. 


Tracy Anderson
Nemůžeme psát o amerických kultovních trenérech a nezmínit Tracy Anderson. Ženu, která trénovala Madonnu nebo Gwyneth Paltrow. Její metoda cvičení se soustředí i na malé svalové skupiny a slibuje vymakané, ale štíhlé tělo tanečníků. Na You Tube najdete řadu jejích cvičení, můžete si poskládat ta krátká nebo si vybrat jedno delší. Připravte se na posilování s řadou tanečních pohybů, na které si možná budete muset chvíli zvykat. Ale zase to není nuda.


Žádné komentáře:

Okomentovat