úterý 12. května 2015

Modelky a jejich kosmetické tipy, které nezruinují vaši peněženku

Lily Aldridge
Snad všechny si rády pročítáme rady modelek, jak mít krásnou pleť, vlasy, postavu. Ovšem ne každý jejich tip si můžeme vzít tak úplně k srdci. Často kvůli finančním možnostem. Následující tipy jsou v tom jiné. Nebudou vás stát skoro nic. 

Peeling z kokosového oleje od Lily Aldridge 
Hrubé, šupinaté kůže vás zbaví tenhle doma připravený peeling. Na jednu lžíci kokosového oleje potřebujete dvě lžíce hnědého cukru (na celé tělo vystačíte zhruba se dvěma lžícemi oleje). Ve sprše ho použijte tak jako každý jiný peeling. Promasírujte jím kůži a spláchněte. Pokožka bude jemná a krásně voňavá. 

Ledová lázeň od Jasmine Tookes
Zřejmě nejlevnější rada pro krásnou pleť, jakou můžete dostat. Novopečený andílek značky Victoria’s Secret si každý večer před spaním potírá obličej kostkami ledu. Ráno se prý probouzí s krásnější pletí. 

Maska na vlasy od Marthy Hunt
Další andílek Victoria’s Secret si zase připravuje masku na vlasy z vajíček a rozmarýnového oleje. Je plná proteinů, které vyživují kořínky vlasů a podporují jejich růst. Draslík a vitaminy je zase udržují zdravé a lesklé. Potřebujete k ní bílky ze dvou vajec a 3 až 4 polévkové lžíce rozmarýnového oleje. 


Žádné komentáře:

Okomentovat