pátek 17. července 2015

Co se můžeme naučit od nejlépe oblékané ženy?

Tak předně - na mysli máme zpěvačku Taylor Swift. Titul nejlépe oblékané ženy ji časopis People přidělil v loňském roce (letos se pomyslné ceny ještě nerozdělily). Ovšem módní ikonou se Taylor Swift stala už mnohem dříve. Co si obléká s potěšením sledují módní časopisy již několik let. Proto nás zajímá - čím se u ní můžeme inspirovat a vylepšit vlastní šatník? 

Máte štíhlé nohy? Ukažte je světu. Ale chytře.  
Tak trochu paradoxně jsou pro módní styl Taylor Swift nepříznačnější odhalené dlouhé nohy. Převedeno do řeči šatníku krátké šortky, šaty, sukně, kombinézy, … Pokud patříte k těm šťastným a máte štíhlé pevné nohy, odhalte je. A ještě víc - zvýrazněte je podpatky. Ovšem pozor, nesklouzněte k vulgarnímu stylu. Jděte na to stejně jako Taylor Swift. K ultra krátkým šortkám noste cudné svršky bez výstřihů. Ať toho není odhaleno moc. Nohy bohatě stačí. 

Dlouhé kombinujte s krátkým
Co vypadá opravdu dobře? Když si ke krátkým šortkám oblečete triko s dlouhým rukávem. Jednoduchý trik, vzniklý kontrast zaujme. 



Noste zkrácené topy, ale neodhalujte pupík 
Další kousek šatníku, podle kterého na jistotu poznáte Taylor Swift. Miluje zkrácené topy. Nosí je prakticky ke všemu, ovšem vždycky tak, že není vidět pupík. Ten schovává vyšší pas kalhot či sukně. Výsledek je pak velmi decentní, sofistikovaný. 



Barvy patří hlavně na doplňky
Taylor Swift byste zpravidla potkali oblečenou v černé, bílé, béžové, námořnické modré nebo v jemných pastelech. Výraznými barvami šetří (proč taky ne - výrazné jsou její nohy). Když už zvolí třeba křiklavou růžovou, bývá na doplňcích. Kabelkách, botách.  Nebo samozřejmě na rtech. Výrazná rtěnka a kabelka bohatě stačí. 




Žádné komentáře:

Okomentovat