čtvrtek 16. října 2014

Proměna se stylistkou Denisou


V neděli 12. října proběhly ve Futuru další nákupy a oblékání se stylistkou Denisou. Mezi jejími klientkami byla i Lucie M. Přišla oblečená vkusně, slušivě, … ale něco tomu chybělo. To něco dodala Lucii stylistka svým outfitem. Posuďte sami. 

Během vybírání a oblékání jsme Denise položili několik otázek.

Jaký outfit jste pro Lucii vybrala a proč? 
Slečně Lucii jsem vybrala černé kalhoty, které imitují kůži, zelenou košili a černobílý svetr. Lucka je vyšší štíhlá slečna se světlou pletí, tudíž se k ní hodí výraznější tóny. Styl si ve svém věku může dovolit měnit a já jsem jí vybrala ten uvolněnější a zároveň trendy.

S jakými kokrétními požadavky se na Vás klientky obracejí nejčastěji? S čím mají při oblékání největší potíže? 
Klientky se nejčastěji chystají vyměnit šatník po mateřské nebo přijdou s tím, že dle svého partnera chodí příliš sportovně oblékány a hledají více ženský styl. Těch je většina. V šatně jsou pak mile překvapené, jak jim to sluší.

Je něco, do čeho byste klientku nikdy neoblékla? 
Nikdy bych žádnou ženu neoblékla do něčeho, v čem by se necítila dobře. Dopředu se snažím zjistit co má ráda a věci vybírám sice sama, ale s ohledem na klientku a její typologii. Dále se držím hesla: Méně je více!

Co by podle Vás měla mít každá žena v šatníku? 
Černé šaty, sako, džíny, košile, hedvábné šátky, stříbrné šperky a zejména kvalitní boty a kabelku. To je asi základ. Ženy by tento nadčasový základ měly kombinovat s trendy věcmi.

Jaký trend na tuto sezónu bychom si měly pořídit? 
Pončo, kožešinovou vestu nebo šedivý kabátek.

Kdo z českých známých osobností chodí podle vás nejlépe oblékaný/á?
Velmi vkusně se obléká Tereza Maxová, která se sice nepohybuje stále v Čechách, ale její jednoduchý styl se mi moc líbí. Dále Alena Šeredová, která střídá elegantní a sportovní styl a oba dva jí velmi sluší.

Žádné komentáře:

Okomentovat