středa 29. října 2014

Šest nejlepších módních rad


Ten, z koho si sudičky nepřály mít šikovného stylistu, si nemusí před šatníkem zoufat. Stačí se dívat kolem sebe a držet se osvědčených módních rad.

Doplňky v zářivých barvách. Každý nemusí mít odvahu nosit křiklavě žluté sako. Pokud ve vašem šatníku převládá námořnická modrá, černá, šedá a bílá, dodejte svému stylu energii pomocí fialových bot, zelené kabelky nebo růžového pásku.

Klasika, která zaručeně funguje. Když není čas na to, stát před šatní skříní a vymýšlet, co si vzít do práce na sebe, vsaďte na osvědčenou kombinaci černé a bílé. Černé kalhoty nebo sukně, k tomu bílá košile, triko nebo tílko – tohle nikdy nezestárne. Doplňte je barevným páskem a rty namalujte výraznější rtěnkou. Je hotovo.

Nejlepší řešení – lodičky v tělové barvě. Jdete na svatbu nebo party a nevíte, jaké boty se hodí k šatům? Sázkou na jistotu jsou lodičky v barvě nude. Můžete je obout k tmavému i světlému outfitu. Navíc opticky protahují nohy, takže ve finále budete vypadat vyšší a štíhlejší.

Nikdy nestárnoucí leopardí vzor. Pořiďte si alespoň jednu věc s leopardím vzorem. Pásek, šátek, kabelku. Je jedno, jaký se píše rok, či jaká je sezóna. Leopard bude vždycky v módě.

Výhodná investice. Blíží se zimní sezóna. Zamyslete se – jaký kousek vašeho šatníku uvidí nejvíc lidí? Jednoznačně kabát. I proto se vyplatí do něj investovat. Pořiďte si takový, ve kterém nezapadnete. Vyzkoušejte tzv. oversized střih, camel tóny, námořnickou modrou s výraznými zlatými knoflíky nebo něžnou pastelovou barvu.

Před nákupem si udělejte seznam. Na závěr rada z trochu jiného soudku. Pokud máte pocit, že nemáte co na sebe, před každým nákupem si udělejte seznam věcí, které potřebujete. Možná se vám v obchodech děje to, co většině žen. Kupujete dokola kousky, které se vám nejjednodušeji vybírají. Pro jednu jsou to trika, pro druhou sukně. Doma je pak ale nemáte s čím zkombinovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat