sobota 24. ledna 2015

Jak nosit řetízky


Je sice leden, ale v obchodech to chtě nechtě začíná být cítit jarem. Nové kolekce už na teploty pod bodem mrazu nemyslí. Chce to pomalu začít sledovat trendy na jaro 2015. Máme pro vás malou předzvěst. Trend, který vypadá opravdu dobře a bez problému si ho užijete i teď v zimě. 
Vrstvené náhrdelníky a řetízky. Unosit na krku více náhrdelníků najednou možná nebude nic pro běžný den. Navíc jejich kombinování se může mnohdy vymknout z ruky, výsledek by pak mohl působit mohutně a nevkusně. Ale takové tři čtyři jemné řetízky různých délek zkombinuje snad každý. V jejich výběru se těžko radí, prostě to musíte zkusit. Řetízky by ale měly mít přívěsek. Noste je k obyčejné bílé košili, tričku či svetru (nemusí mít vždycky výstřih, vrstvené řetízky vypadají dobře i na jednobarevném topu ke krku, měly by být ale o něco delší, aby byly opravdu vidět).

PS: Nejde o žádný nový trend. Tak jako téměř všechno, i tohle tu jednou bylo. Proto se podívejte na dno své šperkovnice, možná tam najdete něco, co teď znovu vytáhnete na světlo světa.   

Žádné komentáře:

Okomentovat