čtvrtek 1. ledna 2015

Módní předsevzetí pro rok 2015


1. Ukliďte si v šatníku a začněte tím, že vyhodíte všechno, co jste za poslední rok nenosili. Už si to neoblečete. Rozstříhejte to a ušijte šatičky pro panenku vaší dcery, nebo všechno jednoduše hoďte do sběrného kontejneru. 

2. Kupte si to, co jste si vždycky chtěli koupit. Nehledě na aktuální trendy. Sníte o kolové sukni, černé kožené bundě, námořnickém trenčkotu nebo klasických converskách? Nic neodkládejte a kupte si je. 

3. Udělejte si pořádek ve spodním prádle. Všechno vytahané, zažloutlé, natrhnuté vyhoďte. A kupte si nové. Budete se divit, ale pomůžete to vašemu sebevědomí. 

4. Vyzkoušejte některý z módních trendů, kterých se zbytečně bojíte. 
- neomezujte džínovinu jenom na kalhoty. Kupte si džínovou košili a noste ji k oblíbeným džínám. 
- sandály (ať už nízké nebo vysoké) se opravdu nemusí nosit pouze na boso. Zkuste do nich natáhnout silné ponožky nebo punčochy. 
- zkuste overal. Nesluší každému, ale třeba budete překvapeni a zrovna vy jste overalový typ. Právě teď jich jsou plné obchody. Je to skvělý kus oblečení, velmi pohodlný a neokoukaný. 
- tenisky obujte k šifonové sukni nebo letním dívčím šatům.

5. Noste víc barev. Výrazné barvy vypadají dobře nejen na tričkách, ale i kabátech, botách, sukních, kabelkách nebo zimních svetrech. Ano, černá je stylová, šedá, bílá a béžová jsou věčné, ale v růžové, zelené, modré, červené, žluté prokouknete. 



Žádné komentáře:

Okomentovat