sobota 31. ledna 2015

Lekce módy pro těhotné od Blake Lively

Zvládla téměř nemožné. O jejím stylu během těhotenství se mluvilo víc než o těhotenském šatníku Kate Middleton. A to už je co říct. Takže kdo se během oněch šesti měsíců (první dva tři nemusíte nic měnit) nechce proměnit v ušmudlanou Popelku, kterou okolí potkává pořád v jednom a tom samém, může se ledasčemu přiučit právě od americké herečky Blake Lively. 

1) Nevzdávejte se podpatků
První pravidlo je trochu vachrlaté. Na jehlách umí chodit málokdo, v těhotenství se člověk hůře pohybuje i v keckách. Ovšem pokud se v nižších podpadcích cítíte dobře, nemusíte se jich vzdávat. Naopak. Prodlouží a zeštíhlí nohy, takže je s chutí noste.


2) Pořiďte si maxi kardigan
V netěhotenské módě (takže v pořádném výběru) si kupte volný kardigan (rozepínací svetr), pončo nebo pletené kimono. Všechno je snadno k dostání, např. v Lindexu. Vypadají stylově. Zvolte barvy výrazné, ale snadno kombinovatelné. A když není velká zima, noste ho jako svrchní část oděvu. Vyhnete se tak pořizování těhotenské bundy, kterou si koupíte z nutnosti a nikoli proto, že se vám líbí a sluší vám.


3) Vsaďte na doplňky
Obyčejné pruhované nebo jednobarevné triko či šaty pro bříška seženete snadno. Abyste jim dodali styl, doplňte je stylovou šálou nebo náhrdelníkem a prstenem. Základem vašeho šatníku budou jistě i džíny nebo pohodlnější legíny. Ozvláštněte je výraznějšími botami. Můžete si tak jako Blake Lively pořídit kozačky nad kolena.


4) Nedostatky vs. přednosti
I dokonalé nohy či zadek v těhotenství často ztrácí na kráse. Příroda je neúprosná a vůle často slabá. Proto upoutejte pozornost na to, co vypadá pořád hodně sexy. Záda? Prsa? Na zvláštní příležitosti si pořiďte šaty s výstřihem vpředu nebo vzadu.




Žádné komentáře:

Okomentovat