středa 28. ledna 2015

Jarní trendy 2015

Trenčkot v kombinaci s balerínkami jsou nezbytnou nutností pro nadcházející jaro. Pokud už nějaký máte, poohlédněte se po novém odstínu. Tenhle praktický lehký kabát totiž užijete nejen na jaře, ale i na podzim. Trenčkot je univerzální a hodí se ke všemu. K šatům, ke klasickým kalhotám, sukním a džínám. Abyste v něm byla skutečně šik, poradím Vám, jak ho nosí Pařížanky. Pásek si nikdy nezapínají klasicky na sponu, ale uvážou ho na uzel a sponu nechají volně viset. Rukávy si vykasají k lokti a límec nosí vždy ohrnutý. Jako správné znalkyně dbají na ležérnost. Ty z Vás, které  „baloňáku“ nepřišly na chuť, si mohou pořídit sportovnější variantu, bundu typu parka. V S.Oliver na Vás čekají dvě novinky v temně modrém provedení. Casual verze má ohrnovací rukávy na patent a zdrhovací šňůřku zezadu. Parka je ideální pro toho, kdo má rád nedbalou eleganci. Vytváří ledabylý vzhled, který je v poslední době hodně oblíbený. 
Krajka aplikována na svetrech, háčkované a pletené kousky, jednoduché siluety džínoviny, mikiny potištěné motivy květin, ptáků a motýlů, šaty a halenky s abstraktními vzory, černobílá kombinace, pastelové odstíny, khaki oblečky, námořnický styl, tvídové minisukně, výrazné vzory, síťovina, kůže, zlato, vrstvení, kovové rybí šupiny, šedá a černá barva, to vše jsou hity letošního jara. 
Ti z Vás, kteří by se rádi poradili, který jarní trend jim sluší a společně se mnou si ho bezplatně vyzkoušeli, se mohou přihlásit na tel. 777009285.

Příjemné nákupy Vám přeje 
stylistka Denisa

Promod

Promod

Promod

Promod

Orsay

Lindex


Lindex

Reserved

Reserved

S. Oliver
S. Oliver

CCC

Etam




Žádné komentáře:

Okomentovat